Reparatie Dienst

Oeps! Zo snel als u dat woord zegt, zo snel kan er een ongelukje gebeuren en valt uw smartphone of tablet op een harde ondergrond. De meest voorkomende breuk is een schermbreuk en ik hoor u al denken:

“Lekker, nu moet ik een nieuwe telefoon/tablet kopen!” Maar wees gerust! Dat is niet nodig! Wat u nodig heeft is Sense Mobile telefoon en tablet reparatie in Noordwijkerhout of Monster! Wij van Sense Mobile telefoon en tablet reparatie in Noordwijkerhout en Monster kunnen uw apparaat op een snelle en vakkundige manier, met gebruik van originele onderdelen, voor u repareren. De meeste reparaties zijn klaar terwijl u wacht!

Dat is afhankelijk van uw woonplaats. Sense Mobile heeft twee locaties; namelijk Noordwijkerhout en Monster. Ons vakkundige team repareert alle apparaten in beide locaties. Tip voor nog snellere service: geef ons een seintje dat u komt!

Ja en nee. Het voordeel van een afspraak is dat wij rekening houden met uw reparatie. Hierdoor loopt u minder resico op tijdverlies.

Het is uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Noorwijkerhout en Monster langs te komen. Wij staan u 6 dagen per week te woord. Tip om verrasingen te voorkomen: bekijk onze openingstijden!

Dat is afhankelijk van de schade aan uw toestel. Ook de actuele prijzen voor onderdelen bepalen mede de reparatiekosten. Dit is meestal in uw voordeel.

Wij geven u wél de laagste prijsgarantie.

Tip om reparaties te vermijden: bescherm uw toestel met Sense Mobile Accessoires!

Ja, wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden en onderdelen. Uitzondering hierop zijn de grade B beeldschermen en batterijen. Hier geven wij 2 maanden garantie op. Op waterschade reparaties kunnen wij helaas geen garantie geven. Leest u hiervoor hier onze voorwaarden.